ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال

  • آدرس :تهران، خ ملاصدرا، تقاطع پل کردستان، ضلع جنوب شرقی پل، ساختمان پردیس فناوری های حقوقی، طبقه پنجم

  • تلفن : 88779609

  • وبسایت : http://ictc.isti.ir/

این ستاد با اتخاذ رویکرد ملی و فرادستگاهی و توجه به مزیت ها و و مقتضیات بومی و بهره مندی از دستاوردهای مفید ملی و بین المللی نسبت به هم افزایی فعالیت های مرتبط با توسعه و بهبود محیط کسب و کار، توسعه زیست بوم استارتاپی و جلب مشارکت بخش خصوصی و دولتی در حوزه اقتصاد دیجیتال و تعامل با دستگاه های ذیربط این حوزه اقدام می نماید. همچنین توجه جدی به فناوری های آینده و تحول آفرین در بخش دیجتیال و هوشمندسای و حمایت از نوآوران و کارافرینان دانش بنیان یکی از اولویت های ستاد می باشد. سعی بر آن است با استفاده از ابزارهای نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات در این عرصه گام های جدی برداشته شود. همچنین ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست بوم نوآوری، فناوری و توسعه بازار دانش بنیان اقتصاد دیجیتال با تکمیل زنجیره ارزش و تاکید بر مشارکت بازیگران مختلف بر اساس اسناد بالا دستی، تشکیل کنسرسیوم های تخصصی جهت توسعه توانمندی های کشور در حوزه های اقتصاد دیجیتال و پیاده سازی پروژه های اقتصادی پیشران و استراتژیک در این حوزه با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور و همکاری مرکز راهبردی ستادهای ویژه اقتصاد دانش بنیان و توسعه صادرات خدمات و محصولات دانش بنیان دیجیتال و تسهیل در صدور مجوزات و دسترسی های مربوطه جزء اولویت های اصلی این ستاد می باشد.

 

اهداف ستاد:

 

  • ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست بوم نوآوری، فناوری و توسعه بازار دانش بنیان اقتصاد دیجیتال با تکمیل زنجیره ارزش و تاکید بر مشارکت بازیگران مختلف بر اساس اسناد بالا دستی
  • تشکیل کنسرسیوم های تخصصی جهت توسعه توانمندی های کشور در حوزه های اقتصاد دیجیتال و پیاده سازی پروژه های اقتصادی،پیشران و استراتژیک در این حوزه با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور و همکاری مرکز راهبردی ستادهای ویژه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه صادرات خدمات و محصولات دانش بنیان دیجیتال و تسهیل در صدور مجوزات و دسترسی های مربوطه

 

اولویت های حمایتی ستاد:

 

1- حمایت از بومی سازی و توسعه بازار تجهیزات شبکه و سامانه امنیتی شبکه ملی اطلاعات

2- حمایت از توسعه انواع ربات‌های کاربردی

3- حمایت از بهینه سازی صنعت کشاورزی و کشاورزی هوشمند

4- حمایت از بهینه سازی صنعت پوشاک

5- حمایت از بهینه سازی عملکرد معادن و معدنکاری هوشمند

6- حمایت از توسعه و آموزش مهارتهای دیجیتال

7- حمایت از تدوین نقشه راه صنعت در تحول دیجیتال

8- حمایت از رویدادهای ترویجی فناوری های نوظهور

9- حمایت از توسعه بازارهای صادراتی محصولات فاوا

10- حمایت از توسعه زیست بوم آزادکاری و برون سپاری

11- حمایت از انتقال فناوری به کشور در حوزه فاوا

12- حمایت از فناوری‌های دیجیتال در حکمرانی و طرح تحول دولت

13- حمایت از فناوری‌های دیجیتال در حوزه حقوقی و قضایی

14- حمایت از تصمیم یاری و پردازش هوشمند داده ها در کاربردهای حکمرانی

15- حمایت از فناوری های خط و زبان فارسی

16- حمایت از بازار سازی خدمات هوش مصنوعی

 

حمایت های ستاد:

 

کلیه طرح ها طبق اولویت های اعلامی ستاد در کارگروه های مربوطه مورد ارزیابی قرار گرفته و طبق نظر کارگروه از حمایت های مختلفی برخوردار خواهند شد. لیست کلیه حمایت های انجام شده بزودی در سایت ستاد در دسترس خواهد بود.

این حمایت ها شامل ارائه تسهیلات کم بهره ، بسته حمایت های صادراتی ، تسهیل دریافت مجوزهای قانونی، رفع موانع و سایر حمایتهای مادی و معنوی خواهد بود.